Szerintetek hogy/mit kéne kezdeni a fagylalttal az éttermemben hogy többen fogyasszák?
Figyelt kérdés
2011. júl. 8. 10:56
11/12 anonim válasza:
Indíts be nyári menüt. Sok gyerek van otthon, nincs suli, szülőknek nincs ideje sütni-főzni, nagyi nincs a közelben. Inkább tőled vegyenek/rendeljenek kaját, mint készételt egyenek. Válogass össze gyorsan, relative olcsón elkészíthető ételeket, és állíts össze gyerekmenüt előre, és dobd be a postaládákba, tedd fel a honlapodra (ha van). Nézd meg, hogy éri meg, ha van mondjuk ebédeltetés nálad 11:30-tól 13:00-ig, vagy kiszállítás.
Aztán jöhet a fagyi, ami lehet a desszert (vagyis az ár része), vagy bónusz, ami jár egy tetszőleges napon a gyereknek, ha előre egy hétre befizetnek, vagy lehet "nyeremény", ha mondjuk 2.000 ft felett fizetnek.
Üdv!
12/12 A kérdező kommentje:
köszönöm az ötleteket!
2011. júl. 16. 11:44
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!