HELP! Fokhagymás ételt ettem, de holnap fontos megbeszélésre kell mennem. Mit tehetek a kellemetlen szag ellen?
Figyelt kérdés
2011. júl. 5. 13:24
11/15 anonim válasza:
A bőr csak akkor áraszt fokhagyma szagot, ha valaki minden nap fokhagymát eszik.
Egyébként a fokhagyma rendkívül egészséges, de mivel hosszú távon beleívódik a szervezetedbe, ezért mindennapi fogasztása nem javasolt a szaga miatt. :-)
12/15 anonim válasza:
Én hiába eszek fokhagymás kaját este, hogy előtte egész nap ne érződjön, ill. másnap sem már rajtam, sajnos érződik és szóvá is teszik. Az más kérdés, hogy engem nem érdekel, elvégre a fokhagyma egészséges, természetes antibiotikum és szeretem is. A fogmosás sem segít, mert nem is a gyomorból jön az illata, hiszen másnapra már onnét felszívódik!
13/15 anonim válasza:
Rágcsálj el 1-2 szem kávét, pár szál petrezselymet, este pedig fogmosás után igyál meg egy pohát jó zsírdús tejet.
14/15 anonim válasza:
a szódabirkabóna a gyomorban is rendet tesz. szagtalanít is többek között. igyál egy pohár szódabikarbónás vizet.
nem finom, de megéri. jól megböfögtet, de otthon senkit nem zavar.
15/15 anonim válasza:
Egyszer azt hallottam hogy le kell nyelni egy kis fogkremet. En meg sosem probaltam. De szerintem holnapig annelkul is elmulik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!