Holt tudom beváltani az Algida Krémkönnyű pálcikás jégkrém nyertes páálcikáit, másik jégrémre?
A neten én is ezeket találtam, amit előttem felsoroltak. Sajnos ezzel én is így jártam, eddig egyik Coop üzletben sem váltották be, azt mondták ők nem is tudnak róla.
Akkor minek csinálnak ilyen akciót? Azért, hogy a jóembert bebolondítsák, hogy vegyen jégkrémet, aztán már visszafelé nem működik a dolog. Ez szemétség!
Na, most figyeljetek :D
2012 -őt írunk, mindjárt május :D Nemrég vettünk két ilyen fagyit és Voala: mindkettő nyert :D Elmentünk a Spar -ba, hogy beváltsuk és nem lehetett beváltani. Megnéztem a csomag hátulján, hogy: "Beváltható júl. nemtudommikortól augusztus 31 -éig" :D
2012 van öcsém :D
Rákontrázok a negyedikre :)
Az öcsém kettő perce hozta, hogy suliból hazafelé vett egy jégkrémet, mert nagyon akciós volt, nyert és nézzük már meg, hogy hol lehet beváltani (így jutottam ide).
2013. okt. 25 van öcsém :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!