Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Holt tudom beváltani az...

Holt tudom beváltani az Algida Krémkönnyű pálcikás jégkrém nyertes páálcikáit, másik jégrémre?

Figyelt kérdés
Eddig mindenhol azt mondták,hogy náluk nem lehet!
2011. júl. 2. 15:48
 1/6 anonim ***** válasza:

[link]

de minden SPAR,Interspar,CBA,Coop,Kaisers,Real üzletben beváltható:)

2011. júl. 2. 16:21
 2/6 anonim válasza:

A neten én is ezeket találtam, amit előttem felsoroltak. Sajnos ezzel én is így jártam, eddig egyik Coop üzletben sem váltották be, azt mondták ők nem is tudnak róla.

Akkor minek csinálnak ilyen akciót? Azért, hogy a jóembert bebolondítsák, hogy vegyen jégkrémet, aztán már visszafelé nem működik a dolog. Ez szemétség!

2011. júl. 12. 15:44
 3/6 anonim válasza:
De csak elvileg, mert gyakorlatilag nem váltják be!
2011. júl. 12. 15:45
 4/6 anonim válasza:

Na, most figyeljetek :D

2012 -őt írunk, mindjárt május :D Nemrég vettünk két ilyen fagyit és Voala: mindkettő nyert :D Elmentünk a Spar -ba, hogy beváltsuk és nem lehetett beváltani. Megnéztem a csomag hátulján, hogy: "Beváltható júl. nemtudommikortól augusztus 31 -éig" :D

2012 van öcsém :D

2012. ápr. 27. 22:25
 5/6 anonim válasza:
ez engem is érdekelne, én ma egy CBA ban próbáltam beváltani de ott se lehetett... ezek szreint akor már sehol nem lehet??:O
2012. aug. 30. 14:25
 6/6 ConnectCare válasza:

Rákontrázok a negyedikre :)

Az öcsém kettő perce hozta, hogy suliból hazafelé vett egy jégkrémet, mert nagyon akciós volt, nyert és nézzük már meg, hogy hol lehet beváltani (így jutottam ide).

2013. okt. 25 van öcsém :D

2013. okt. 25. 12:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!