Vizes jégkrém vs. Rendes jégkrém. Melyik a jobb?
2011. jún. 29. 18:14
1/11 anonim válasza:
Barátom hogyha vizes akkor az bizonyára nem jégkrém.:)
2/11 anonim válasza:
Én sokkal jobban szeretem a vizes jégkrémeket. Nem tudom a pontos okát. Talán mert nem olyan tömény, és jobban hűsít, mint a másik. A legjobban a citromosat szeretem, talán az Algida gyártja. :) Plusz a régi Kaktuszt. Az örök kedvenc :)
4/11 anonim válasza:
rendes! a vizeset nem szeretem, hamar olvad
5/11 anonim válasza:
mindegyiket lehet szeretni valamiért. a "vizesek" tényleg üdítőbbek így nyáron, én is nagyon szeretem. De ,ha telítő, édes-csokis élvezetre vágyom, akkor a tejes jégkrémek jöhetnek számításba.
6/11 anonim válasza:
Ha szomjas vagyok, akkor vizes, ha édességre vágyom, akkor tejes. :)
7/11 anonim válasza:
Tejes. Egyértelműen. Sokkal finomabb, mint a vizes fagyik. Bár a vizeseket is szeretem. :D
8/11 anonim válasza:
huh nalunk lehet kapni energiaitalos-colas vizes fagyit, nah azt imadom
9/11 anonim válasza:
kikyke kikyke:
Nálunk is van, de szerintem iszonyat sz.r.:P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!