Ízben van valami különbség a Pepsi Cola és a Coca Cola között?
Figyelt kérdés
A Coca talán édesebb, de nem tudom. Tegnap Pepsit ittam, ma Cocát, de nem érzek igazán különbséget.2011. jún. 24. 20:48
11/12 anonim válasza:
Én több hekót megittam már. Bár tíz éve leszoktam.
A Pepsi mindig édesebb volt, a Coca-Cola meg mindig kicsit kesernyés. Én bár nem szeretem a keserű ízt általában mégis a Coke-t jobban szeretem. Bár a Pespi is jó volt.
Hallottam újabban a Coca-Cola csökkente a szénsav mennyiségét. Amúgy folyamatosan változik és mindkettő és forgalmazóként is változik az íze. Ez legfőképpen a minimális oldási különbségek és a víz ásvány tartalma miatt.
12/12 anonim válasza:
Én nagy Kólás vagyok. Én a Pepsi pártján állok mert sztem sokkal markánsabb az íze és sokkal finomabb és sztem intenzívebb benne a szénsav. És sztem sokkal jobb frissítő mint a Coca. Ettől függetlenül a Coca-t is szeretem, de az sztem tényleg kicsit kesernyésebb. Ez persze csak az én véleményem :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!