Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Hogyan lehet csinálni nagyon...

Hogyan lehet csinálni nagyon finom tejeskávét?

Figyelt kérdés
2011. jún. 22. 16:12
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

Nekem egy időben anyám olcsóbban jutott hozzá a melóhelyén kávéhoz, és mindig különféle márkájúakat hozott.

És valóban, van aminek fura utóíze van. Mivel én keveset iszom, nem figyeltem meg, hogy melyik a legfinomabb...

Meg egyébként is embere is válogatja, kinek mi ízlik... Azt javaslom, hogy próbálj ki egymás után többfélét.

De legjobb, ha nagyon nem szoksz rá...

2011. jún. 25. 21:35
 12/15 anonim ***** válasza:
igen, próbálj ki több félét. ha nem isztook csak napi 1 csészét mindenki a családban, lehet, hogy érdemesebb egy drágábbra befektetni, pár száz ft-al több, de jobb. mi omniát szoktunk (ezüst csomagolás.) szerintem az köuépárkategóriás és egész jó. egyébként egy márkán belül is vannak jobbak rosszabbak. azt hiszema karavánt is ugyanaz gyártja, mint az omniát, azzal a különbségben, hogy aszerin szét válogatják, mennyire égett meg a kávé pörkölés során, és mondjuk azokból kerül a karaván feliratú zacsiba. olcsóbb, de égettebb, keserűbb.
2011. jún. 26. 00:15
 13/15 anonim ***** válasza:
Szerintem finom a kék Tchibo, nincs az a különleges, rossz fanyar íze és nem büdös, mint némelyik olcsóbb kávé, de ne boltban vedd, mert ott kétszer annyiba kerül, mint trafikokban, vagy egyes vegyeskereskedésekben.
2011. jún. 26. 09:54
 14/15 anonim válasza:
Tescoba UHT tejszínt vegyél, és 1:1 arányban + cukor! Az nem tej, amit most annak eladnak, abból nem lesz tejeskávé.
2011. jún. 29. 22:10
 15/15 anonim válasza:
Lehet hülyeség, de én kísérleteztem már, az elkészült tejeskávémhoz volt már hogy cseppentettem egy kis vanília aromát, vagy rum aromát. Külön külön! Nem együtt! Szerintem isteni, nekem bejött.
2013. dec. 9. 07:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!