Hogyan lehet csinálni nagyon finom tejeskávét?
Figyelt kérdés
2011. jún. 22. 16:12
11/15 anonim válasza:
Nekem egy időben anyám olcsóbban jutott hozzá a melóhelyén kávéhoz, és mindig különféle márkájúakat hozott.
És valóban, van aminek fura utóíze van. Mivel én keveset iszom, nem figyeltem meg, hogy melyik a legfinomabb...
Meg egyébként is embere is válogatja, kinek mi ízlik... Azt javaslom, hogy próbálj ki egymás után többfélét.
De legjobb, ha nagyon nem szoksz rá...
12/15 anonim válasza:
igen, próbálj ki több félét. ha nem isztook csak napi 1 csészét mindenki a családban, lehet, hogy érdemesebb egy drágábbra befektetni, pár száz ft-al több, de jobb. mi omniát szoktunk (ezüst csomagolás.) szerintem az köuépárkategóriás és egész jó. egyébként egy márkán belül is vannak jobbak rosszabbak. azt hiszema karavánt is ugyanaz gyártja, mint az omniát, azzal a különbségben, hogy aszerin szét válogatják, mennyire égett meg a kávé pörkölés során, és mondjuk azokból kerül a karaván feliratú zacsiba. olcsóbb, de égettebb, keserűbb.
13/15 anonim válasza:
Szerintem finom a kék Tchibo, nincs az a különleges, rossz fanyar íze és nem büdös, mint némelyik olcsóbb kávé, de ne boltban vedd, mert ott kétszer annyiba kerül, mint trafikokban, vagy egyes vegyeskereskedésekben.
14/15 anonim válasza:
Tescoba UHT tejszínt vegyél, és 1:1 arányban + cukor! Az nem tej, amit most annak eladnak, abból nem lesz tejeskávé.
15/15 anonim válasza:
Lehet hülyeség, de én kísérleteztem már, az elkészült tejeskávémhoz volt már hogy cseppentettem egy kis vanília aromát, vagy rum aromát. Külön külön! Nem együtt! Szerintem isteni, nekem bejött.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!