Hogy kell enni a rákot? Egybe vagy olyan mint a hal hogy kikel szedni a szálkákat?
Figyelt kérdés
2011. jún. 22. 15:36
1/6 anonim válasza:
izé...a ráknak nincs szálkája.Páncélja van. megtöröd, lefejted a páncélját és kieszed a belsejét.
Ha tisztítva kapod,akkor csak bekapod.
3/6 anonim válasza:
ez tisztított garnela. ezt eheted nyugodtan, ez csak rákhús.
4/6 anonim válasza:
eloszor leteped a fejet,utana lefejted a panceljat es utolad leteped meg a farkat is. azutan eheted. van aki kiszivogatja fejebol a cuccost de nekem gusztustalan ,en nem eszem meg. majonezzel, foghagymas majonezzel vagy oliva olaj tort foghagyma es zoldsegzoldbol keszult ontet illik hozza!
5/6 anonim válasza:
Huszonéves koromban a haverokkal rákot rendeltünk egy vendéglőben. Az egyikünk szálkát talált a fehér halhúsban. A pincér váltig állította, a rákban is van szálka.
Nem akartunk balhét, kifizettük. De Te ne hidd el, hogy van benne...
6/6 doboszoli válasza:
Az ollókban, és a farkában lévő falatnyi hús ehető, a többi eldobós.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!