Miért van rengetek ember (főleg fiatal) elájulva a Monster energiaitaltól? Szerintem az egyik legrosszabb az energiaital piacon.
Figyelt kérdés
2011. jún. 21. 21:49
21/26 A kérdező kommentje:
jah bocsi a helyesírási hibát nem vettem észre
*rengeteg
2011. jún. 21. 22:46
22/26 anonim válasza:
Nem vagyok 13 éves, és a kérdés olvasásáig azt sem tudtam, hogy menő Monstert inni.
Mindenesetre ha energiaitallal élek (ami mondjuk vizsgaidőszakban gyakran megesik), akkor Monstert veszek, mert 1. nekem minden energiaitalnak ugyanolyan tuttifrutti íze van, kivéve ezt, ezt jobban ízlik 2. sokáig lehet iszogatni 3.árban a 270-300Ft fél literért nekem jobban megéri, mint 200-250 vagy még több egy bombáért vagy redbullért (amik mint már írtam, nem is ízlenek).
23/26 anonim válasza:
Akkor ezek szerint nem cak én vettem észre, hogy más az íze. De a színe is némelyiknek. Pl. sárgának tuti.
Meg nekem valamiért ez jobban hat, mint a többi...annyi erővel ücscsit is ihatnék..
24/26 anonim válasza:
Utálom az energia italok ízét,de ha szükséges, ledobok a kv mellé egyet... de az csak Bomba :D A monsz*r undorító... :/
25/26 anonim válasza:
nekem ízlik a monster kivéve a rehab az olyan mint a tea amúgy meg az assaultnak egyáltalán nincs tuti-fruti íze
26/26 anonim válasza:
eladnám az anyamat egy monsterért, na jo csak viccelek, annyit sem ér XD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!