Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Szeretitek a sajtot?

Szeretitek a sajtot?

Figyelt kérdés
2011. jún. 21. 07:36
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

mozzarellát és a fűszeres házi sajtokat :D imááááádom akár magában vagy zöldséggel (ilyen boros dolog nekem szóba sem jöhet rühellem a bort :S :)

De a füstölt karavántól hányni tudnék :(

2011. jún. 21. 09:16
 12/17 anonim ***** válasza:
Igen!
2011. jún. 21. 09:43
 13/17 anonim ***** válasza:

Attól függ, milyen sajt. :)

Imádom a mozzarellát, a cottage cheeset, az edámit, a trappistát, az ementálit, a pannóniát. Meg a fondüben nem tudom milyen sajtok szoktak lenni, de isteni finom kaja!

Jól elvagyok a kenhető, fűszeres krémsajtokkal (medve és társai), a "műsajtokkal", a fűszeres fetával.

Utálom a füstölt sajtokat hidegen (olvasztva jók), a fullpenészbe csomagolt / fura színű / "illatozó" bigyóktól meg óvakodom, valahogy nem tudom rávenni magam, hogy megkóstoljam őket, szóval arról nincs vélemény.

Asszem kijelenthetem, hogy igen, szeretem a sajtokat. :D

2011. jún. 21. 09:59
 14/17 A kérdező kommentje:
Ezaz nem én vagyok az egyetlen :D
2011. jún. 21. 10:33
 15/17 anonim ***** válasza:
mozzarella,trapista,füstölt,feta :)imádom őket.
2011. jún. 23. 00:48
 16/17 anonim ***** válasza:
Igen, a pannonia a kedvencem.
2011. jún. 23. 14:54
 17/17 anonim válasza:
imádom:) mindennap eszek vmi sajtos dolgot.. sőt az elmúlt egy héten csaj sajtkrémes vagy reszeltsajtos kenyeret ettem :DDD
2011. jún. 23. 22:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!