Miért veszik át a tárolt dolgok egymás szagát a fagyasztómban?
szelektálni kelle. húsos rekeszbe csak húst, zöldségesbe, csak zöldséget, édességet fagyit megint csak külön.
ha felbontasz valamit és nem használod el mindet (zöldségek)egy plusz neylonba csomagolva, leragasztva
tedd vissza.
én a megbontott zöldségcsomagokat postagumival fogom újra össze, és úgy egy plusz zacsiba.
Minden kaját becsomagolva, beborítva, lezárva teszek be. Semmi nincs szabadon, tető vagy csomagolás nélkül. Ha a főtt ételt tároló edénynek nincs teteje, akkor megteszi egy kistányér (lapostányér), de az alufólia vagy folpack is.
A zöldséges dobozban persze más, a berakott zöldségfélék zacsiban vannak, de azoknak a száját nyitva kell hagyni, különben pepárásodnak és egy-két nap múlva tönkre mennek.
Előző vagyok!
Bocsi, most látom, hogy fagyasztóról írtál.
Azt nem tudom miért lehet, nálam minden dupla-zacsiban van, márcsak azért is, ha "dúrok", esetleg kiszakad. A főtt ételek műanyag dobozokban, a saját tetejükkel lezárva. De semmi illat-keveredés nincs a fagyasztómban!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!