Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Miért veszik át a tárolt...

Miért veszik át a tárolt dolgok egymás szagát a fagyasztómban?

Figyelt kérdés
2011. jún. 18. 18:26
 1/3 anonim ***** válasza:

szelektálni kelle. húsos rekeszbe csak húst, zöldségesbe, csak zöldséget, édességet fagyit megint csak külön.

ha felbontasz valamit és nem használod el mindet (zöldségek)egy plusz neylonba csomagolva, leragasztva

tedd vissza.

én a megbontott zöldségcsomagokat postagumival fogom újra össze, és úgy egy plusz zacsiba.

2011. jún. 18. 18:52
 2/3 anonim ***** válasza:

Minden kaját becsomagolva, beborítva, lezárva teszek be. Semmi nincs szabadon, tető vagy csomagolás nélkül. Ha a főtt ételt tároló edénynek nincs teteje, akkor megteszi egy kistányér (lapostányér), de az alufólia vagy folpack is.

A zöldséges dobozban persze más, a berakott zöldségfélék zacsiban vannak, de azoknak a száját nyitva kell hagyni, különben pepárásodnak és egy-két nap múlva tönkre mennek.

2011. jún. 19. 07:48
 3/3 anonim ***** válasza:

Előző vagyok!

Bocsi, most látom, hogy fagyasztóról írtál.

Azt nem tudom miért lehet, nálam minden dupla-zacsiban van, márcsak azért is, ha "dúrok", esetleg kiszakad. A főtt ételek műanyag dobozokban, a saját tetejükkel lezárva. De semmi illat-keveredés nincs a fagyasztómban!

2011. jún. 19. 07:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!