Házi tej forralás? (Kérdésed túl rövid, a magyarázatod hosszú. )
Figyelt kérdés
Hetente többször hozatok házi tejet. Kétszer olyan történt, hogy forralás közben elkezdett sűrűsödni a tej, s ilyen túró állagú lett. Nem volt büdös, de kicsit savanykás szagú volt. Amikor behozom, akkor langyos szokott lenni, tehát friss. Mi lehetett a baj? Megromolhatott?2011. jún. 16. 11:25
11/11 anonim válasza:
1-2 alkalom belefér....máshol,sőt a boltinál is előfordul(ott hiába jó x ideig,elötte 2 nappal savanyu...)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!