Bárányhúst mivel lehet helyettesiteni?
Egy levesrecepthez bárányhúst kellene beleföznöm, de egy vendég allergiája miatt most más hússal kellene elkészitenem.
Milyen húst használjak helyette, hogy ne nagyon változzon meg az étel ize. (Tudom, hogy ugyanolyan nem lesz, de valahogy a jellegét szeretném megtartani, amennyire csak lehet.) Minden értelmes javaslatot elöre is köszönök.
Főztem már én vendégvadászoknak marhahúsból olyan "szarvaspörköltet", hogy ihaj.
Még jó, hogy előtte mondták, hogy "de az legyen, mert nagyon értünk hozzá!" Hát én is.DD)
Akkor marhát teszek bele, mindenkinek köszönöm.
@ doboszoli: a marhából készült szarvas receptjét le tudod irni esetleg?
Hogyne!
Sima pörkölt, rövid lével, pluszba borókabogyó, kakukkfű, babér,gomba. Hozzáértő kiszúrja a csalást, de kutyaütő megeszi szarvasnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!