Hogy lehet eltüntetni a hagymaszagot a szàmbol? Sürgős
Figyelt kérdés
Hagymàs kolbàszos szendvicset ettem az elöbb utànna megmostam a fogam de nem ért semmit tiszta hagyma szagú vagyok és két óra múlva randim lesz mit csinàljak hogy addigra kimenjen az íz? Segítség!!
16/F
2011. jún. 13. 12:07
12/21 anonim válasza:
ha van otthon szodabikarbonad,avval is kiöblögetheted a szad, elveszi a szagokat,az jo szagok ellen,pl. a hütöbe is.
13/21 anonim válasza:
Vigyél a randira egy ilyen szendvicset és etesd meg a csajjal.
15/21 anonim válasza:
Igyál rá kisüstit. Az elnyomja a hagymaszagot. És ha eleget iszol különben sem fog érdekelni.
16/21 anonim válasza:
Rossz hírem van: hiába próbálod szagtalanítani a szádat bármivel, az még órák múlva is érződni fog, mert ilyenkor a gyomorból jön fel a szag. Egyszer vacsorára ettem nyers hagymás cuccot és még másnap délután is hagymaszagom volt, hiába mostam már 2x is fogat. Amikor átjön a barátom, mindig érzem rajta, ha hagymát evett, akkor is, ha órákkal azelőtt ette, mert mint mondtam, ilyenkor a gyomorból jön fel a szag, azzal meg tudsz mit csinálni. Hát így jártál, apám:D
17/21 anonim válasza:
A tejet hallottam én is, de azt hagymaevés közben kell enni, úgy tuti elveszi a szagot. Azért próbáld ki így utólag is! Egyszer én is elfelejtettem, hogy az ebédben hagyma is van és nekem is randim volt utána és épp mikor lenyeltem az utolsó falatot eszembe jutott és rohantam a konyhába egy kis tejért. :D Szerintem teljesen elvette a szagot! (Azért remélem a srác is így gondolta.. :D) 17/L
18/21 anonim válasza:
Etess a pároddal is hagymát. :) Vagy hívd meg rögtön egy jó hagymás gyrosra.
A petrezselyem elvileg elveszi, addig is igyál menta teát, és rágj rágót. A fogmosos nem fog segíteni.
Üdv!
20/21 anonim válasza:
Csinálhatsz bármit,nem fog elmenni a szag!Nagyon nagy tahóság randi előtt hagymát enni,ez a minimum,amire oda kell figyelni,hogy ne legyen büdös a szánk,főleg ne hagymától!Az nem megoldás,hogy etess a lánnyal hagymát,mert van olyan lány,aki utálja a hagymát,főleg a fokhagymát.Ja,és bármivel elnyomni a hagyma szagot,kávéval,rágóval,alkohollal,még gyomorforgatóbb,amikor gyomorból jön vissza a szag,hát az valami iszonyat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!