Olyan, hogy 45mp alatt megsül. Ha ez elárul neked valamit. Egy komplett sajtburit 1 percbe telik megcsinálni, de úgy, hogy a "hús" a -10 fokos fagyasztóból van kivéve. Amióta láttam, mint dolgozó, mi hogy készül, mit hogy cimkéznek át, azóta még egy fagyit sem eszem ott valahogy. Lejárt a sajtburi? Sok van belőle? Nem gond, átcsomagoljuk, és eladjuk. Vagy pedig letelt a 10 perc, amíg a csúzdába lehet, kidobják. A dolgozók véletlenül sem ehetik meg, inkább szemétbe kerül. Igaz, hogy semmi baja, de nem gáz.
2011. jún. 12. 23:17
13/23 Animefan25 válasza:
Mittkell itt okoskodni ?... Patkányból és finom? igen és megeszik az emberek( én sem vagyok külömb)
2011. jún. 12. 23:27
14/23 anonim válasza:
fürészpor , e102 , e123 , e211 e 220 , megmaradt ételhulladék az étkezde kukájábol. (frissen kiszedve , majd magas hőmérsékleten kisütve fertőtlenitve) , víz.
ha jól tudom.
2011. jún. 12. 23:27
15/23 anonim válasza:
23.17-es : kérdezhetek vmit ? Azt nem értem, hogy akkor most kidobjátok a kukába még a 10 perce a csúszdán álló burgert is vagy átcsomagoljátok a megromlottat ?
Ha jól értem, ez két tök ellentétes dolog .
2011. jún. 12. 23:42
16/23 anonim válasza:
jav : bocs, nem a megromlottat, a lejártat.
2011. jún. 12. 23:43
17/23 anonim válasza:
bp1985 válasza:
Műhúsból. Dolgoztam mekibe"
Hülyeséget állítasz! A több százezer millió csirkét akkor mi az anyád kínjának nevelik és vágják le? Miért kell hazudni?
2011. jún. 12. 23:55
18/23 anonim válasza:
fürészpor , e102 , e123 , e211 e 220 , megmaradt ételhulladék az étkezde kukájábol. (frissen kiszedve , majd magas hőmérsékleten kisütve fertőtlenitve) , víz.
ha jól tudom."
Azt se tudod mi az az E szám!!!
2011. jún. 13. 00:00
19/23 anonim válasza:
Bármilyen meglepő: csirkéből készül. Csak a sok primitív paraszt okoskodik itt, közben hülyék, mint a sеggem.
Ez egy hatalmas világcég, világraszóló botrány lenne, ha bármivel csalnának, ezért nem kockáztatják. Ezért sokkal biztonságosabb Mekiben, Burger Kingben, KFC-ben enni, mint bármelyik magyar tulajdonú étkezdében.
2011. jún. 13. 00:05
20/23 anonim válasza:
00:00 ezeket pont kinéztem és pont szаr fajtáknak írták ezeket. mi is az de tökmindegy. írhattam volna darált téglát mint szinezék, arzént mint tartósítószer. de te nem érteda poént. (amugy igazad van fejből nem tudom az e számokat.)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!