Csak ennyi pénzem van fizetésig, hogy lesz elég?
Figyelt kérdés
11 ezer forintunk van.Hárman vagyunk,2 felnőtt és 1 gyerkőc,27-dikén lesz csak fizetés szóval még egy jó 2 hét... :( Nem tudom,hogy lesz elég a 11 ezer forint,sajnos a családtagok sem olyanok,hogy adnának akár kölcsönbe is...Már próbáltam eladni dolgokat,de azt se sok sikerrel... :( Hogy lesz ez a pénz elég még 2 hétig kajára??? :( :S2011. jún. 12. 18:57
31/35 anonim válasza:
Úgy látom akkor elég sok ember van rossz helyzetben. Mi is úgy vagyunk.. Pedig anya is apa is dolgozik rendszeresen, de olyan sok a kiadás, hogy spórolni kell ezerrel. Amit előttem leírtak, azok mind jó dolgok :) Tényleg egy idő után nagyon kreatív leszel, majd meglátod :) Sok sikert és kitartást kívánok neked/nektek!! :)
17/L
32/35 anonim válasza:
15:02 Sajnálom,hogy ti is ilyen helyzetben vagyok :( Köszönöm szépen a jókívánságaidat! :) Sajnos erre kényszerít az élet,hogy harcoljunk meg a mindennapi ennivalónkért :(
34/35 anonim válasza:
Én négy emberre főzök 2 hétre általában 7-8 ezer forint szokott maradni...borzasztóan nehéz, de ez van..amikor hús van az általában fagyasztott nyak vagy ilyesmi aminek 200 Ft kilója...ha picit jobban állunk, fagyasztott csirkeszárnyat veszek néha annak 360 kilója..egyébként mindenből a legolcsóbbat veszem a piacon, mindig körbejárom, hogy mi az olcsó, és mindenért elmegyek külön a boltokba ahol akciós. Remélem azért azóta javult a helyzetetek!
35/35 anonim válasza:
Három év alatt minden drágább lett, de azért reméljük, hogy a kérdezőnek jobb lett a sorsa...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!