Június másodikáig őrzi meg a minőségét a tofum, szerintetek ehető még ma?
Figyelt kérdés
Savót eresztett, de az elvileg ugye nem baj, nincs se szaga, se íze, szóval pont olyan, amilyen normálisan, de nem tudom, milyen a romlott tofu. Tudom, hogy csak egy irányadó a dátum, hogy addig árusíthatják az üzletek, nyilván másnap is jók még a termékek, de így három nappal később már nem tudom. Lehet bajom belőle, ha megeszem? Holnapután utazok, a hasmenés vagy az ételmérgezés most nagyon nem lenne jó.2011. jún. 5. 12:36
1/1 anonim válasza:
Bármilyen élelmiszeren a Minőség megőrzési idő lejárta után romlik a minősége (kivéve a tejeket), de attól még nem lesz romlott például egy csoki vagy cukor szerintem! Igaz nem aktuális csak mellékesen írtam! :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!