Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Miért lett pocsolya szagú a...

Miért lett pocsolya szagú a sushim?

Figyelt kérdés

Tavaly csináltam sushi-t, vettem algalapot, meg mindent, ami kell, de a makiknak olyan...moszat szaguk lett.

Tudom, mit várjon az ember egy algától :) de amit a wasabiban lehet venni, annak semmi mellék íze/szaga nincs.


2011. jún. 4. 18:57
 1/1 anonim ***** válasza:

Én egyszer vettem tenger gyümölcse mirelitt cuccot, hát egy hétig rosszul voltam tőle.


Itthon nem lehet frisset kapni ezekből, ami van az sincs megfelelően megpucolva, kiáztatva csak úgy ahogy van becsomagolják aztán szevasz.


A kínai éttermekben is nem véletlen, hogy alig lehet kapni ilyen tengeri dolgokat.

2011. jún. 4. 19:08
Hasznos számodra ez a válasz?

További kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!