Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Mi lett a Chokito csokival?...

Mi lett a Chokito csokival? (Ronda és finom)

Figyelt kérdés
Miért nem lehet már kapni? Leálltak a gyártással? Pedig szerintem sikeres volt, én is nagyon szerettem!
2009. márc. 18. 15:41
1 2
 11/16 anonim válasza:

Sziasztok!

Én is csatlakoznék a hálózathoz :)

2013. febr. 28. 14:44
 12/16 anonim válasza:
100%
Szerintem most legjobban a Balaton Bumm hasonlít rá legjobban :) főleg az új mogyorós :) Én is imádom :)
2013. dec. 3. 09:24
 13/16 anonim ***** válasza:
100%

Én is nagyon szerettem, és sokszor rám jön a nosztalgiázni akarás. :( Pont most láttam, hogy Brazíliában is kapható, ajjjjj. :D Én egyszer kaptam egy Choco Mucho nevű csokit a Fülöp-szigetekről, na az még hasonlított szerintem.

Kár, hogy így eltűnt. :( Elvitte magával a szívem egy kis csücskét. :(

2014. ápr. 22. 20:08
 14/16 anonim ***** válasza:
#12 igazad van még talán a Balaton bumm de nem az igazi! Ez olyan mint a medvecukor valamelyik nap láttam az egyik üzletben és vettem köze sincs a régihez olyan mintha negros vízbe lennének beleáztatva azok a kis gumiszalagok!
2016. dec. 7. 15:15
 15/16 Edina0106 válasza:
Tegnapelőtt voltam Svájcban, 1,75 Frank egy Chokito Kb. 510 Ft/db. Szerintem ezért nem lehet itthon kapni, mert nem ér meg behozni.
2017. márc. 21. 10:19
 16/16 anonim ***** válasza:
Az szép! Méretében ugyanolyan nagy?
2017. márc. 22. 02:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!