Hogyan kell eperfagyit készíteni?
Figyelt kérdés
2011. jún. 3. 10:53
1/4 anonim válasza:
Én egyszerűen leturmixolom és rakok hozzá joghurtot és mézet ízles szerint, majd megy a fagyasztóba.
2/4 anonim válasza:
Ha nincs fagyigéped, mehet így is. Bár így inkább jégkrém:
-eper
- méz/cukor
- tej és/vagy tejszín
- fűszerek: vanilia, gyömbér stb
Merülőmixerrel jól kikecered, aztán mehet műanyag poharakba, pálcákkal, és irány a mélyhűtő. Vgay nagy tálba, amit időnként a fagyóból kivéve átkevergetsz, mielőtt egybefagyna.
Ha vizesebben szeretnéd a fagyit,akkor tej, tejszín helyett használj vizet.
3/4 anonim válasza:
35 dkg eper, 200 ml tejszín, egy kis pohár natur joghurt, 2 cs. vaníliás cukor és egy csipet bourbon vaníliás cukor, pocukor, vagy édesítő, ízlé szerint, 1 citrom reszelt héja. Ezt kell összeturmixolni és mielőtt kennénk a tálkából gyorsan fagyóba rakni. Köznem 30 percenként kevergetni, amíg fagy.
4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek a válaszát!
2011. jún. 4. 15:38
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!