Téged idegesítene, ha főzöl kaját, beteszed a hűtőbe a kedvesednek hogy egye majd meg erre be se néz, nem is érdekli mi van a hűtőbe és megromlik? én meg szívesen megenném.
Engem az szokott idegesíteni, hogy kiteszem elé a kaját, kiszolgálom mindig és beleköt abba, hogy túl sok van a tányérján...
Vagy mondja, hogy jó, főzzek ilyet, igen, fogja enni, és mire hazaér, már nem éhes, nem kell neki...
Az én férjem nagyon válogatós, én meg úgy érzem magam mellette mint egy cseléd és még köszönet sincs leggyakrabban, sűrűn megbánt. És akkor én nagyon jóllakom a főztömmel, mert nagyon finomakat főzök mindig, igyekszem, és ezért fáj az, hogy ő meg így viselkedik. :(
Az én párom mindig kérdi mi a kaja, vagy benéz a hűtőbe. A kapcsolatunk elején csinálta azt, amit a te párod. Két hétig nem főztem utána, mondtam, majd szóljon ha kell valami én szívesen megcsinálom, de ne maradjon ott.
Végül is csak egy kommunikációs hiba volt, tanultunk belőle. :)
Azóta mindig egyeztetünk. Én se játszom az agyam és nem mártírkodok, és ő sem hagyja meg az ételt.
Csak ennyi:
- Van valami amit ennél?
- Nem tudom.
- Nem tudomot nem tudok főzni, majd szólj.
- Akkor főzz, amit te ennél.
- Oké, krumplifőzelék.
- Az nekem is jó, de csak holnap eszek.
- Oké, elteszem.
ENNYI.
Az élet rövid ahhoz hogy ezen vitatkozzunk.
Én is mindig megkérdezem tőle, hogy mit szeretne enni! Először őt kérdezem meg, nem szoktam egyedül dönteni erről, mert legfőképp neki főzök, mert dolgozik. Többnyire nem tudja, hogy mit főzzek. Aztán adok neki ötletet. Akkor mondja mindig, hogy azt ne, ezt ne...stb. tehát semmi nem tetszik neki. Utána mondom én, na ha semmi nem jó akkor csinálok egy xy-t, jó lesz, fogod enni, mert csak akkor főzöm meg! Ő meg mondja, jó, legyen. Aztán a végén mégsem eszi meg...
Ez persze nem mindig így van, de gyakran előfordulnak ilyen esetek sajnos. Volt úgy hogy aztán nem főztem, mert kinek főzzek, ha neki nem kell. Na akkor meg az volt a baj, hogy nem főztem semmit...Most legyek okos...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!