Mit tegyek még bele? SOS
Figyelt kérdés
salátát szeretnék csinálni.hozzávalóim jégsaláta és paradicsom,meg hagyma van,de nem biztos hogy azt teszek bele..mivel dobhatnám még fel,milyen öntetet tegyek rá?nincsen por-és valami finom ecetes citromleves,vagy joghurtos öntettel enném!milyen fűszerekkel finom?köszönöm L142011. máj. 31. 18:52
1/7 anonim válasza:
tégy bele bátran hagymát, mert a hagyma és a paradicsom remek párocska:-)a jégsaláta pedig semleges ízű kevés só, kevés cukor kevés ecet és egy kis olaj, vízben elkeverve ennyi.zöldfűszered, ha van szórhatsz rá apróra vágva, de szárítottat zöldsalátához én nem tennék.Ha van egy kis sajtod otthon ráreszelheted, nem rontja el.
2/7 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen,és a hagymát ne süssem meg?:) nem finomabb ha olajon megpirítom egy picit?
2011. máj. 31. 19:04
3/7 anonim válasza:
retek, és mindenféle nyersen ehető zöldnemű ami otthon van. Öntetnek én fokhagymás-tejfölös öntetet szoktam csinálni (tejföl, bele ízlés szerint nyomott fokhagyma, só). Én a salátát nem szoktam besózni csak maga az öntet sós. Ja és nem is szoktam ráborítani mindet a salátára, kiveszek egy adagot, melléteszek ízlés szerint öntetet és mártogatok. Esetleg lehet még rá kockára vágott bármilyen kemény sajt.
4/7 anonim válasza:
én még magvakat is szoktam bele rakni. Mogyoró, szotyi, szezámmag, műzli...
5/7 anonim válasza:
ne süsd meg a hagymát .sült hagyma sokféle ételbe való, de a salátába nem.
6/7 anonim válasza:
lila hagyma,ubi,sajt,paradicsom,retek.
kapros-joghurtos öntet?
7/7 anonim válasza:
olajból az olivaolaj a leg jobb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!