Mit rakhatnék még bele?
Figyelt kérdés
Amikor tojásrántottát készítek, ezek kerülnek bele összevágva: sajt, csirkemell sonka, hagyma és paprika (utóbbi nem mindig) és arra vagyok kíváncsi, hogy szerintetek mit rakhatnék még bele? :)2011. szept. 13. 19:58
1/7 anonim válasza:
Én ezen kívül kukoricát szoktam még,mi azt is nagyon szeretjük bele.
3/7 anonim válasza:
Mi néha úgy csináljuk, hogy az elején pici olajon pirítunk kenyérkockákat, arra öntjük a tojást, meg amit még szeretnénk, úgy sütjük meg. Így nem hozzá esszük a kenyeret, hanem már benne van. :)
Ezenkívül: virsli, gomba, ahogy az előző válaszoló is írta, szalámi, bacon vagy rendes szalonna, kolbász, cukkini, paradicsom.
Nem tudom, mit szeretsz ezek közül, remélem, tudtam segíteni. :)
4/7 anonim válasza:
Paradicsom,póréhagyma,apró kockára vágott krumpli,töpörtyű,bacon szalonna,tetejére reszelt sajt:)
6/7 anonim válasza:
oregábó, bazsalikom, fűszerek, kis vegetea, pirsopaprika, gomba, brokkoli, kukorica, párizsi, virsli, szalonna, kolbász, szalámik, paradicsom, gomba, rá kis sajt, zabpehely
7/7 anonim válasza:
kislányom kedvence, amikor az olajra teszek egy kevés sűrített paradicsomot, hagyom egy kicsit rotyogni és utána öntöm rá a tojást
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!