Mire jó az oxigénes ásványvíz?
Figyelt kérdés
2011. máj. 27. 18:49
1/7 anonim válasza:
az nem oxigénes hanem széndioxidos CO2 magyarul szóda:)
3/7 A kérdező kommentje:
Van oxigénes is -.-'... A minap láttam és 200 Forint/üveg!! Mi a f@szom kerül annyiba rajta?
2011. máj. 27. 19:05
4/7 anonim válasza:
Szerintem a kérdező az oxigénnel dúsított ásványvízre gondol, ilyet is lehet már kapni. E szerint az oldal szerint sok mindenre nagyon jó hatással van, hogy mennyit hiszel el belőle, az már a te dolgod. :)
5/7 anonim válasza:
tényleg van. nem tudom miért jó, nálunk is szokott lenni,semmi különbséget nem fedeztem fel
6/7 anonim válasza:
Csak beetetés.
A gyomorban semmi sincs, ami fel tudná venni az oxigént (erre "találták" ki a tüdőt!).
Egyetlen levegővétellel tízezerszer annyi oxigént juttatsz a szervezetedbe, mint 1,5 liternyi oxigénnel dúsitott vízzel.
:-)
7/7 anonim válasza:
Bizony, de milyen jó beetetés. Én is szívesen árulnám a csapvizet 200 HUF/liter áron. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!