Mi ez ha nem átverés / lehúzás?
Mai nap vásárolni szerettem volna ketchupot, le is ugrottam a Sparba és iszonyatos árakkal szembesültem. Globus 420gr-os kiszerelés 650ft, Felix 400gr-os 580ft, Univer 450gr 640Ft. Na most én a Felix-et szeretem a legjobban, ezért egyértelmű , hogy azt szerettem volna megvenni, de nem tettem, mert ennyi pénzt sajnáltam érte kiadni. Átugrottam egy kis "100ft-os" boltba, ahol UGYANAZ A FELIX KETCHUP 199ft-ba került, és természetesen megvettem és egyben le is döbbentem, hogy:
Hogy rakhat rá ez a kib*szott Spar háromszoros árat? Azért kicsit durva ez az egész...
ma 17:20-nek
szakmai (lényegtelen, hogy milyen) konferencián voltam pár hete, és többek között a hamisítás elleni védelemről is volt szó, ott hangzottak el ezek az adatok (természetesen leellenőrizni én nem tudom, amit hallottam, azt írtam le).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!