Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Mit lehet kezdeni a pásztortar...

Mit lehet kezdeni a pásztortarhonyával?

Figyelt kérdés
Pásztortarhonyát készítettem,50 deka tarhonyát írt a recept.Töménytelen mennyiség lett belőle,egy nagy lábas tele van.Már dugig ettünk magunkat,Én ma már biztos hogy nem bírok többet enni belőle,a férjem még talán eszik belőle egyszer,de így is nagyon sok marad.Először főztem pásztortarhonyát,nem gondoltam,hogy ekkora mennyiség lesz. Le lehet fagyasztani,vagy mit lehetne vele kezdeni?
2011. máj. 13. 15:57
 1/3 anonim ***** válasza:
Pontosan, lefagyasztod és sokáig eláll :) Majd később jó lesz az még.
2011. máj. 13. 16:08
 2/3 anonim ***** válasza:
nyugodtan lefagyaszthatod a a maradékot, ha még egy evésre nem is lesz elég, lecsóhoz, vagy paprikáskrumplihoz is hozzákeverheted későbbi alkalomkor.
2011. máj. 13. 19:21
 3/3 anonim ***** válasza:

igen, fagyaszd le

majd egy-két múlva megint előveszed

pörköltek, tarhonáyhús, tarhonyás zöldségek, főtt tojás tarhonyával, lecsó, májas-tarhonyás töltelék pl karalábéba, sóska tarhonyával nagyon finom

2011. máj. 13. 19:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!