Bevált receptek érdekelnek, Hogyan készíted a padlizsánkrémet?
Figyelt kérdés
Most fogok először készíteni, ahogy olvastam megoszlik a majonézes, vagy anélküli recept. Én a majonéz nélkülire szeretnék recepteket kérni, amiket ti is elkészítettetek, és fincsi lett. :)2011. máj. 10. 20:03
1/2 anonim válasza:
héjában megsütöm, hámozom. Sózom, borsozom, kis ecettel és olajjal kikavarom, érzés szerint. Kb. 6 kanál olaj, 2 kanál ecet, kóstolgasd!
Borsozott paradicsomkarikákkal körberakom, ha van.
Finom!
2/2 anonim válasza:
Én még nem csináltam, de határon túli magyar háziasszony mondta: sütőben megsütik, a héját lehúzva ledarálják, só, bors és összegyúrják ledarált töpörtővel.
Így rakják csavaros üvegbe, és hónapokig rájár a család.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!