A dinnyehéjat lehet a kukába dobni?
Figyelt kérdés
2011. máj. 9. 21:12
1/11 anonim válasza:
Miért, amúgy mit csinálnál vele? Megennéd?
Persze hogy lehet, csak előtte öntsd ki belőle a levet, mert nagyon hamar büdös lesz, és vidd a kinti kukába.
2/11 A kérdező kommentje:
oké
2011. máj. 9. 21:26
3/11 anonim válasza:
Nem veszélyes hulladék xD Csak oltottak téged de mondjuk ilyen idióta kérdésért meg is értem... Edd meg ha nem akarod kidobni vagy ha nem ízlik akkor kuka...
4/11 anonim válasza:
öntsd le a levét, tedd bele egy zacskóba, azt jól kösd be, és semmi szaga sem lesz.
5/11 anonim válasza:
A válasz írója 65%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 22:01
Nem tudom, mit kell ezen variálni, mert szerintem egyértelmű, hogy mehet a földbe trágyának! :D
6/11 A kérdező kommentje:
12 éves vagyok,képzelje el minden provokatív ember aki ide írt,és tudom hogy a szemetesbe kell dobni,de azt is,hogy úgy sajna bebüdösödik -.- ezért gondoltam lehet hogy inkább meg kéne kérdezni hátha van jobb ötlet...ha továbbra is vitázni akartok,tőlem,de én nem fogok benne részt venni.
2011. máj. 9. 22:05
7/11 A kérdező kommentje:
köszönöm kedves utánam válaszoló :) és azért itt kérdeztem meg mert senki nincs itthon és idegen országban lakok úgyhogy most mástól nem tudtam megkérdezni csak hogy tudd :) és már meoldottam :)
2011. máj. 9. 23:18
8/11 anonim válasza:
mi a tyúkoknak adjuk a dinnye héját, szépen elcsipegetik...
9/11 A kérdező kommentje:
lehet...
2011. máj. 10. 10:24
10/11 Namilesz Teosztasz válasza:
minden kecmec nélkül kidobom a kukába:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!