Ha a szomszéd levelét véletlenül hozzátok dobják be, ti is kidobjátok a kukába?
Figyelt kérdés
vagy más modon semmisititek meg ? :)2011. aug. 12. 12:23
2/8 anonim válasza:
Te is biztos örülnél, ha egy fontosabb leveled véletlen a szomszédba dobná a postás és kidobnák..
3/8 anonim válasza:
én iktatni szoktam a leveleket, amiket hozzám dobnak be (előző tulajok és lakók szarjait)...a szomszédét átdobom neki...
iktató: [link]
4/8 A kérdező kommentje:
Tavaly a szavazócédulánkat,ajánlószelvényeket a szomszédba dobták be. A helyi választó bitotságbol jöttek ki ketten, hogy vissza kérjék tölük, de nem adták vissza. ( egyébként a drága szomszédaim becsületes erdélyi magyarok )
2011. aug. 12. 12:36
5/8 anonim válasza:
ha a szomszéd levelét hozzám dobják be, akkor átviszem a szomszédhoz
miért kellene megsemmisítenem?
6/8 kanóc válasza:
Én elolvasom és iktatom. Jó lesz az még valamire! >:)
7/8 anonim válasza:
" szavazócédulánkat,ajánlószelvényeket" ugye te sem hiszed el, hogy a kukába dobták ? XD
8/8 anonim válasza:
Mi kultúremberek vagyunk. Ha a postás a szomszéd levelét hozzánk dobja, vagy bedobjuk a levelesládájába, vagy odaadjuk. Amikor a szomszéd nincs otthon, úgyis kezelem a feleségét! (migrénje van ha nincs ellátva)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!