Milyen sűrűn iszol alkoholt?
Figyelt kérdés
2009. márc. 10. 14:04
21/26 anonim válasza:
régebben heti 1x volt pálinkázós napunk akkor adtunk neki, amióta babám van és a terhesség alatt csak néha egy egy sör, pezsgő, de már várom, hogy ihassak erősebbeket is.
22/26 anonim válasza:
Heti kétszer-háromszor egy-két pohár vörösbort iszom, ennél többet nem szeretek. Utálok részegnek lenni... A sört nem szeretem, a pálinka pedig kb. kéthavonta megy le. Inkább boros vagyok, de szeretem a likőröket is, persze csak mértékkel.
23/26 anonim válasza:
2 hetente partykban viszonylag sokat és 3-4 naponta barátokkal beülünk vhová akkor sört vagy koktélt
24/26 anonim válasza:
atlagosan parhetente 1szer. vakacio,buli,fesztival, kirandulas: olyankor szinte minden nap
de nem szeretek hanyasig inni, annak nem latom ertelmet. mindig csak annyit h jol erezzem magam.
20L
25/26 anonim válasza:
Hello!
Én 18 éves srác vagyok.
Én eddig életemben 2 szál cigit szívtam el, és 1 deci alkoholt fogyasztottam összesen!!!!!!!!
bocajozni csak bicajjal lehet megtanulni.
ha nem iszol, akkor nincs miért kívánt a dövetkezőt.
ha kólázol, akkor is az következőt kíván.
ha nem ittál, nem fog hiányozni.
ÉN hosszú életet akarok. Ennyi!
a dédnagyapám mindig borozott, az igaz hogy beteg soha nem volt, de meghalt 49 évesen, mert beadta a kulcsot a mája vagy a veséje.
én NEM VOLT SEMMIEN TÜNET!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!