Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » Hogy lehet úgy partyzni, hogy...

Hogy lehet úgy partyzni, hogy nem iszol alkoholt?

Figyelt kérdés
Félre ne értsetek,nem vagyok ri*banc particica,de egyszerűen nem tudom másképp elképzelni.Nem iszom sokat,egy-két koktél maximum,és alkohol nélkül is jól érzem magamat,de mégis...?(Pl ha meghívnak valamire)
2009. aug. 23. 20:23
 1/7 anonim ***** válasza:
Nme kötelező senkinek sem alkoholt inni.Én is ismertem olyan férfit,aki soha nem ivott alkoholt,még is ő volt a társaság hangadója.A többiek véleményével pedig nem kell törődni.
2009. aug. 23. 20:35
 2/7 anonim ***** válasza:
Ugyanúgy, mitn alkohollal.
2009. aug. 23. 22:36
 3/7 anonim ***** válasza:

En se tudok alkohol nelkul jol bulizni.

Am nem vagyok nagy partiarc en se...sot. amikor csak tehetem otthon ulok.

De a baratnoim menthetetlenek.Tudom hulyen hangzikh egy ilyen magam fajta kituno tanulos konyvmolyfele lanynak a suli legmenobb csajai a baratnoi de igy van. Es gyakran csak ugy betoppannnak szombat estenkent kikennek r*bancnak es irany a parti. ILyen kor muszaj inni mert maskepp ezt nem lehet elviselni.

De am. ez teny. Mindenki jobban erzi magat ha nem feszejezi semmi ..ebben segit az alkohol..feloldodni.

2009. aug. 23. 22:41
 4/7 anonim ***** válasza:
Ha valami feszéjez, az gáz. Ez pontosan azt jelenti, hogy alkohol nélkül nem tudod magad jól érezni. Ebben az esetben pedig szerintem gondok vannak, amiken érdemes elgondolkodni.
2009. aug. 24. 00:06
 5/7 A kérdező kommentje:

igen,azért szoktam inni kicsit,hogy elengedjem magamat,ez van

egyébként most kaptam sotretet a bőrömre,ezért nem ihatok

2009. szept. 29. 20:43
 6/7 anonim ***** válasza:
nincs igazad előttem író, igenis segít az alkohol az ellazulásban, a mindennapi gondok elfelejtésében és ezzel nincs is semmi gond
2009. szept. 29. 22:24
 7/7 A kérdező kommentje:
És mivel tudnám elérni ugyan azt a hatást? Mintha részeg lennék?
2010. márc. 3. 22:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!