A szórakozóhelyeken dolgozó pultosokhoz lenne egy kérdésem. Furcsának tartjátok, ha vki nem alkoholt kér, hanem vmi más üdítőt?
Figyelt kérdés
Én nem nagyon szoktam alkoholt inni, de általában aki előttem v. utánam kér vmit, mindig alkoholt kér. Néha már én érzem furán magam, h. egy discoban almalevet iszom. 23/L2011. aug. 23. 13:25
1/5 anonim válasza:
Én nem vagyok pultos, de az biztos, hogy valakinek vezetnie is kell :)
2/5 A kérdező kommentje:
Ja, én nem vezetek, csak nagyon ritkán iszom.
2011. aug. 23. 13:32
3/5 anonim válasza:
Te nem vagy 100-as lányom! Már miért lenne furcsa? És ha nem szereti? És ha vezet? És ha mit tudom én mi van, és azért nem iszik?
4/5 anonim válasza:
max arra gondol, h ő vezet... vagy akármi. nem kérdez semmit. ez uolyan munka, mint a többi.
5/5 anonim válasza:
Mért lenne fura, ha nem akarsz felesleges kalóriát bevinni, agysejteket gyilkolni? Büszke is lehetsz, h. nem olyan v, aki csak alkoholtól tuja jól érezni magát. De, ha mégis kellemetlen, akk vannak alkoholmentes koktélok is...:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!