Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » A savanyított káposztában...

A savanyított káposztában tényleg több a C vitamin mint a rendes káposztában? Ha igen akkor mitől?

Figyelt kérdés
2011. máj. 8. 15:13
 1/1 anonim ***** válasza:
Igen.a savanyítás-érlelés növeli meg a C-vitamin tartalmát.
2011. máj. 8. 15:39
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!