Hol lehet kapni Kistejest? És mi az egyáltalán?
Figyelt kérdés
Ezeket így konkrétan nem tudom, de imádom azt a reklámot <D2009. márc. 9. 20:09
11/14 anonim válasza:
Utolsó vagyok, egyébként most látom, hogy nem nekem szólt a kommentálásod, de én sem tudtam szó nélkül hagyni. Osztom a 21:49-es véleményét. Egyébként a kistejes annyira nem is olcsó. Kb. 10 Ft-tal többért, már magyar terméket, joghurtot veszel. Arra nem gondol semmi,hogy fillérekért felvásárolnak mindent a magyaroktól, majd kiviszik, feldolgozzák, és visszahozzák, mi pedig emiatt 3szor drágábban jutunk hozzá. Ha nem lenne ez a kinti dömping és Mo-i boltok polcain magyar termékek lennének, valószínű nem lennének ekkorák az árak sem.
12/14 anonim válasza:
Nálunk sem a Coop-ban, sem a CBA.ban nem kapni!!! Én már ittam az olyat, mint az Actimel, hát nem volt egy nagy durranás!
13/14 anonim válasza:
Én csokipudingot ettem Kistejesből. Az finom volt. Előre bocsánat, hogy nekem ízlett:)
14/14 A kérdező kommentje:
HARCOLJUNK! A Kistejes kizsákmányolja, és tönkreteszi az országot!
2009. márc. 15. 11:00
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!