Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Hol lehet kapni Kistejest? És...

Hol lehet kapni Kistejest? És mi az egyáltalán?

Figyelt kérdés
Ezeket így konkrétan nem tudom, de imádom azt a reklámot <D
2009. márc. 9. 20:09
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
94%
Így hirtelen Tesco, CBA, Coop
2009. márc. 9. 20:26
 2/14 anonim ***** válasza:
89%
szerintem joghurt,tescoban láttam már
2009. márc. 9. 20:30
 3/14 anonim válasza:
90%

Tesco,Metro,Coop,Penny,Meg a Super es hypermaketek

De mindet megkell majd enned Kiskanal nagykavaras Óriasi Elmeny

2009. márc. 9. 20:32
 4/14 anonim ***** válasza:
100%

[első vagyok] Auchan, Cora, Match, Profi, CBA, Real, Coop

Termékeik: krémjoghurt, Krémzamat (WTF???), Túródesszert, Bifido, Lactidrink

Különben francia a cég... (SENOBLE)

honlapja is van :D www.kistejes.hu ha szereted a reklámot be fog jönni, az oldalon nyivákol az a kib.szott kistehén.

2009. márc. 9. 20:36
 5/14 anonim ***** válasza:
73%
Tejtermékek, akár kisebb boltokban is van. Viszont szlovák termék. Szegény magyar tejtermelők. Igyekezzünk inkább magyar tejterméket és tejet venni.
2009. márc. 9. 21:25
 6/14 anonim válasza:
57%

Kistejes egy olyan francia cég, aki felvásárolja az országok tejtermék előállító üzemeit (vagyis megfojtja a hazai tejipart) és teletöm minket külföldi tejtermékekkel.

úgy tudom jelenleg szlovákiából hozzák át a termékeket (persze magyar tejet dolgoznak fel ott, amit nálunk 50-52,- Ft-os felvásárlási áron vásárolnak meg). Többek között az ilyen cégek miatt mennek tönkre a magyar gazdák.

Vegyél sokat, ne törődj azzal, mi lesz az országgal!

2009. márc. 9. 21:49
 7/14 anonim ***** válasza:
23%
O, ba.d meg utolso! Szoval gyurcsanyek szetlopjak a milliardokat, a kisember meg ne vegye meg a kistejes termekeit????? Nyugodjal mar meg, ok. azt jovore megint szavazzal a barataidra, had lopjak teljesen szet az orszagot! TEEEEEEE!
2009. márc. 9. 22:05
 8/14 anonim ***** válasza:
23%
A 21:49-esnek irtam az elobb, de kozben kirepult innen a haszontalanok koze a valasza! PFFFF...
2009. márc. 9. 22:06
 9/14 anonim ***** válasza:
87%

Van benne tej is? Azért azt nem árt megnézni.

Azt tudod, hogy ami "frissföl", az NEM tejföl - ami pedig "hitghurt" az NEM joghurt?

Ha az árun nem szerepel a neve, csak valami hasonló - akkor hivatalosan sem kérheted rajta számon, hogy miért nem az, amihez a neve hasonlít. Ki van ez találva...

2009. márc. 10. 03:17
 10/14 anonim ***** válasza:
87%

Off. lesz, bocsi.

22:05-ös! Gyönyörű a modorod! Képzeld sosem szavaztam Ferkóra és ezután sem fogok. Utálom az egész mocskos bandát úgy ahogy van. Nem kell a másikról ismeret nélkül konzekvenciákat levonni. Arra nem gondolsz, ha Magyarország magának meg tudta volna termelni a dolgait (mert meg tudná), akkor a termelők nem mennének csődbe, a hazai gyárak nem zárnának tömegestől be, nem vesztenék több ezren el az állásukat, és a válság sem lenne ekkora. Csak gondolj azokra akik abból élnek, hogy termelnek és ez az egyetlen megélhetési forrásuk. Ennyi.

2009. márc. 10. 06:22
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!