Meddig húznátok ki abból, ami otthon van, ha valamilyen okból kifolyólag nem lehetne semmilyen élelmiszert kapni?
Elnéztem a kamránkat. Háááát, spájzolok, mert ezt láttam/tanultam otthon. Elgondolkodtam azon,ha történne valami, ami miatt nem lehetne vásárolni, vajon meddig tudnám a családot étellel/itallal ellátni. Úgy saccolom 4-6 hétig talán bírnánk. (Hozzáteszem 2 felnőtt + 2 kicsi gyerkőc, és a gáz-, víz-, villanyszolgáltatás zavartalan lenne.) Ti/Te meddig bírnád?
Üdv!
a fagyasztónk leolvasztás előtt van, igyekszünk minél többet kienni belőle, így ha jól saccolom 2 hétre való hús,hal, zöldségféle van benne.
egyebek, száraztészta, olaj, zsír,liszt, cukor , hagyma, krumpli,konzervek, fűszerek elég lenne, kb 6 hétig.
tojás, tejföl, szalámifélék, szóval a konyhai hűtő hamarabb kifogyna, pl tojásom is csak 8 db van:))
Háát, kataszrófahelyzetre nem vagyok nagyon felkészülve:)
Köszönöm a válaszokat.
A férjem volt nagyon frappáns: Csak boltba nem lehet menni...de vadászni lehet. Fél évig kihúznánk minimum. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!