Párizsi panírhoz,3 tojáshoz mennyi liszt kell?
a három tojást jól felvered,adagolod, hozzá a lisztet, és amikor nokedli sűrűségű, kezded egy kis tejjes vissszahigítani.de ne legyen nagyon híg. szódával is jó.
és mindig lisztezett húst tegyél bele. olyan sűrű legyen, hogy , ha kiemeled a húst ne follyon.
a barátom szakács és ő így szokta, csak az arányokat nem tudom:)
nem még nem sütöttem, mért érdekes? csomó ember van aki még nem sütött, és akkor mi van? :D
Ez nem az, amit sűrű palacsintatésztának hívnak?
Én ha párizsiasan készítek, az azt jelenti, h liszt és tojás, egymás után, nem kell prézli, így sütöm.
Bocsi kedves kérdező, nem Neked tettem fel a kérdést, hanem aki azt kérdezte, hogy ez egy új panírozási módszer. oda kellett volna írnom. mégegysszer bocs.
amúgy nagyon finom a bundás husi, mi úgy hívjuk.
üdv-első
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!