Használ valaki befőzőautomatát?
Kiváló celebjeink jó pénzért mindent képesek isteníteni...
én maradok a hagyományos befőzési módszereknél.
Ha több üveggel főzöl be,akkor elég macerás egyenként betenni a masinába,és úgy tenni száraz dunsztba. Anélkül nem valószínű,hogy elállnak a befőttek.
Én biztosan nem venném meg.
Szia!
Én már 8 éve használom a befőzőautomatát és a leghasznosabb háztartási gépem!!!!!
Szerintem akkora a különbség mintha kézzel mosná vagy géppel.
Nyersen az üvegekbe teszed a gyümölcsöket,cukrot rá, vizet,fémtető majd a befőzőautomata.Nem kell szirupot főznöd, de akár cukor nélkül is lehet !!! Az automatába az üvegek köré víz, majd a táblázat segítségével beállított hőfok és idő alapján a gép elvégzi a dunsztolást.Ha lejárt a program, vagy benne hagyod kihűlni az üvegeket, vagy mehet a helyére a befőtt. Nem kell száraz dunsztba rakni!!!Évekig eláll, nem barnul meg (nem citrom savazom).Egyszerre 18 db hétdecis üveg belefér.
Nem csak a gyorsasága miatt a kedvencem, talán ami még ennél is fontosabb TARTÓSÍTÓSZER NÉLKÜL minden egészséges és finom!!!!!
Nagyon finomak a zöldségek,borsó,zöldbab,savanyúságok.
Megnéztem a honlapot, nagyon színvonalas és részletes.
Csak ajánlani tudom:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!