Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Szerintetek a tej édes?

Szerintetek a tej édes?

Figyelt kérdés
Ma szóba jött ez a dolog, és mindenki azt állítja hogy a tej édes, csak szerintem nem az. Biztos én érzem rosszul, de én egyáltalán nem gondolnám hogy a tej édes. Meg nem is sós meg savanyú meg keserű. Szimplán csak tej ízű. Szerintetek?
2011. máj. 4. 18:32
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
73%
Édes. Gondolom, a laktóz az oka.
2011. máj. 4. 18:42
 2/13 anonim ***** válasza:
76%
hát van különbség tej és tej között is, de pl nekem édes semmiképpen sem, pedig mindent kevéss cukorral eszek tehát nem az a gond hogy ezért nem tűnik fel, de nekem a tej tényleg tej ízű de semmiképp sem édes, hidegen friss ízű meleg talán egy kicsit "édes"
2011. máj. 4. 18:42
 3/13 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem pont melegen édes:)

Hidegen meg olyan tej... ízű:)

2011. máj. 4. 18:44
 4/13 anonim ***** válasza:
76%
szerintem is melegen "édes" :D de egyébként nem is nagyon szeretem
2011. máj. 4. 18:45
 5/13 A kérdező kommentje:
Na igen, melegen édes, de én úgy sose iszom, szerintem gusztustalan. A laktóz meg szerintem nem édes.
2011. máj. 4. 18:53
 6/13 anonim ***** válasza:
esetleg édeskésnek lehet érezni, főleg a forralt, de még inkább az Uht tejeknél, mert a magas hőfokon a tejcukor kissé karamellizálódik.
2011. máj. 4. 18:55
 7/13 anonim ***** válasza:
79%
Én nem érzem édesnek, olyan "tej-íze" van. Nem is tudom, olyan nyálka-íz vagy fene tudja. Mondjuk én nem szeretem a tejet :D
2011. máj. 4. 19:48
 8/13 anonim ***** válasza:
Jaaa, hogy melegen édes? Na ezt nem tudom, csak hidegen szoktam néha megkóstolni, amikor megnézem, hogy nem romlott-e még meg.
2011. máj. 4. 19:49
 9/13 anonim ***** válasza:
100%
Édesnek nem édes, inkább édeskés..:D Ha cukrot raksz bele akkor lesz édes.
2011. máj. 4. 19:59
 10/13 anonim válasza:
100%
Próbáld ki azt ami a tehénből kijön! Kifejezetten tehénszagú és édes!
2011. máj. 4. 20:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!