Mitől lehet gyorsan és sokat hízni?
Nem az a lényeg mit eszel csak legyen jó zsíros-cukros.
szalonna ,kolbász ,tojás, tészta ,csoki ,ropi ,kóla kisrum.
Egyik előzőnek: a WoW nem a legjobb, engem lefogyasztott, amikor játszottam vele, mert gyakran egész nap fel se keltem előle, még enni se, és nem éreztem éhséget :)))
Amúgy válasz a kérdésre: Ne tömd magad szántszándékkal egészségtelen és transzzsírokkal teli kajákkal, mert csak szívbajaid lesznek, magas vérnyomásod, koleszterined és cukorbetegséged...
Inkább minden étkezésnél, amikor amúgy abbahagynád, még vegyél egy kisebb adagot ( magyarul repetázz:) ha szükséges és később van hozzá kedved, növeld az adagot. Ez mindenképpen kíméletesebb és egészségesebb módja a súly mértékletes felszedésének, mint az hogy nassolj össze mindent.
köszi mindenkinek !!!!!!!
1 hét múlva írom az eredményeket
habos kakaó, teljes tejből(legalább 3,6, vagy több)
madártej, péksütik, sok gyümölcs, hoyg egészséges legyél, és legyen étvágyad, sok igazi leves, hogy egészséges legyél, és legyen étvágyad, sok mozgás a friss levegőn, hogy egészséges legyél, és legyen étvágyad - és sok alvás, pihenés, hogy kössön a hájad.Húsleves tésztával zöldségekkel+Sült tarja tepsis krumplival+savanyúság+házi krémes
borsóleves+tejfölös csirkepaprikás galuskával+öntött saláta+krémes piskóta
Palócleves+lekváros bukta
gulyásleves+rakott palacsinta
Nme kell zsírtól csöpögő ételeket enni, az csak elveszi az étvágyad.
Te attól hízol, amitől más fogy: élj egészségesen! Ha megkap mindent a tested: ételt, pihenést, mozgást, nepot, levegőt - akkor beáll normál szintre. A kövér lefogy, a sovány meghízik.
Sok mozgás, sok pihenés, kevés stressz - elegendő vitamin, ásványi anyag, szénhidrát, fehérje.
Gyakran egyél keveset, sok gyümölcsöt, igyál elegendőt, de ne evés helyett. 100%-os leveket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!