Mitől lehet gyorsan és sokat hízni?
Két dobostorta reggeli, leöblíted egy fél liter langyos zsírral.
Ebédre két disznó, iszol rá egy liter olajat.
Vacsorára valami könnyűt, hogy meg ne feküdje a gyomrod: két zacskó pillecukor egy liter kólával.
Napokon belül látványos eredményt érhetsz el.
kössz de nem hinném h bírnám a fél kíló zsírt de azért kössz
valami egyszerűbb?????
Első vagyok. :)
Bocs, de ezek a kérdések viccesek nekem.
Gyors és tartós? Cserélj velem genetikát két hétre, aztán cserélhetsz ruhatárat is. :)
Olvass bele, mit NEM szabad enni annak, aki diétázik, és tedd az ellenkezőjét.
Kivéve azt, hogy rendszeresen eszel, naponta ötször.
Igyál üdítőt, tejet, sört, ezekben is sok a kalória.
Az ételeket dúsítsd, pl reszelt sajttal, főtt és tört krumplival (például a leveseket), egyél mindenhez kenyeret, tésztát, és öblítsd le valami cukrossal. De evés után pihenj egy kicsit, ne ugorj fel rögtön, hogy lemozogd. :)
Többször egyél, még akkor is, ha egyszerre nem fér beléd több. Addig tart, amíg csinálod, mivel tippem szerint neked gyors az anyagcseréd.
Tudod: vigyél be több kalóriát, mint amit elhasználsz.
Esetleg szerezz be WOW játékot: mikor bejött, az összes fiú ismerősöm felszedett magára vagy 10 kilót, mert egész nap ült a gép előtt, játszott és nassolt.
Egyél egy szelet csokit helyettem is. :)
Egyél csokit.-mértékkel.-
Amúgy sok szénhidrátot kell enni,és zsíros ételeket..
Hidd el,más örülne,ha híznia kéne.;)
Sok sikert!
nekem is ez volt a problémám, bevált módszer(példák):
reggeli: 2 nutellás kenyér, nagy bögre kakaóval / 2-3 bundáskenyér(én majonézzel szeretem), cukros teával / pizzáscsiga, egyéb péksütik (amit szeretsz) joghurttal / bármiféle gabonapehely tejjel(nem ócska 1,5%os, az nem is finom)/kakaóval/karamellás itallal
tízórai: túrórudi / magvak (dió, mogyoró) / joghurt. valami nasi
ebéd: ami itthon volt, abból 2 adag :) leves, tésztafélék (túrós, krumplis, tejszínes-gombás, grízes-lekváros, mákos..) főzelékek, rántotthusi krumplipürével, sültkrumpli, rizseshús.. nálunk szokott lenni süti is ált :) abból is tekintélyes adagot ettem (almáspite, palacsinta, zserbó..)
uzsonna: mint a tízórai
vacsora: pirítós teával / melegszendvics / gofri / tejberizs / tükörtojás / rántotta
nekem ez bevált, és így kb tudom is tartani a súlyt, viszont elég egy hétig kevesebbet ennem megint csúnya csontos leszek :(( szerencsére mamám szeret meglepni nasikkal/sütivel :) HAJRÁ! :D
18/L 172/52
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!