Kaszinó tojás, illetve francia saláta mennyire hízlalna most így estefelé?
Van egy egész "tálcányi",és hm,megkívántam!:DD
14 éves vagyok,de szeretek figyelni ezekre..:)Mindkettő házilag lett csinálva 1-től 1-ig,de a benne lévő tejföl,meg egyéb dolgok nem hízlalnak tulságosan?
"
látod azt sem tudod mit írsz "izék"
én meg a témában tanulok egyetemen, meglepődnél milyen érveket tudok neked felhozni a 6-7 után nem evés ellen szóval....
tényleg az ilyeneket úgy elküldeném a tanáromhoz egy kis beszélgetésre"
mérnök vagyok és mellesleg tanár is...a kcal egy energia mértékegység, és attól, hogy 6 után nem viszel be energiát a szervezetedbe, még nem fogsz fogyni... vannak sajnos szar egyetemek ;)
Kedves 21:56-os. Nem tudom, hogy Te hogy vagy vele, de ha megnézed nem velem társalogtál az előbb :P... de Te tudod :) Nekem volt egy tőletek különálló hozzászólásom. Ugyanazt mondjátok, csak esetleg elkövettek benne kisebb hibákat, vagy félreértitek egymást... de ez is tök mindegy, veszekedjetek csak, ha az nektek jó :P
Csak próbáltam jelezni, hogy milyen jó, hogy mind a ketten dobálóztok a végzettségekkel :) Most tök mindegy, hogy ki kezdte :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!