Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Kaszinó tojás, illetve francia...

Kaszinó tojás, illetve francia saláta mennyire hízlalna most így estefelé?

Figyelt kérdés

Van egy egész "tálcányi",és hm,megkívántam!:DD

14 éves vagyok,de szeretek figyelni ezekre..:)Mindkettő házilag lett csinálva 1-től 1-ig,de a benne lévő tejföl,meg egyéb dolgok nem hízlalnak tulságosan?

2011. ápr. 26. 20:12
1 2
 11/18 anonim válasza:
Attól függ mekkora az a tál... ez egyébként semmi, ha engem kérdezel... a probléma ott kezdődik, ha kenyeret is szeretnél hozzá enni. Így magában ez simán belefér. Tényleg igaz az, hogy lefekvés előtt csak kevesebbet egyél, mert azt nem mozgod le. Viszont ez így kenyér nélkül nudli (azaz kevesebb), ha engem kérdezel. Zöldséget, gyümölcsöt, ilyeneket lehet enni, zsíros kenyeret , pacalpörköltet, stb., na ilyeneket nem ajánlok annyira (én egyébként simán eszem ilyeneket is, de én nem az egészséges életmódomról vagyok híres).
2011. ápr. 26. 21:05
 12/18 anonim válasza:
Bocsánat, tálca, nem tál.
2011. ápr. 26. 21:08
 13/18 anonim ***** válasza:

"

látod azt sem tudod mit írsz "izék"

én meg a témában tanulok egyetemen, meglepődnél milyen érveket tudok neked felhozni a 6-7 után nem evés ellen szóval....

tényleg az ilyeneket úgy elküldeném a tanáromhoz egy kis beszélgetésre"

mérnök vagyok és mellesleg tanár is...a kcal egy energia mértékegység, és attól, hogy 6 után nem viszel be energiát a szervezetedbe, még nem fogsz fogyni... vannak sajnos szar egyetemek ;)

2011. ápr. 26. 21:11
 14/18 anonim válasza:
Én meg Géza vagyok... és mellesleg Józsi is.
2011. ápr. 26. 21:25
 15/18 anonim ***** válasza:
gézajózsi, attól még hülyeségeket terjesztesz ;)
2011. ápr. 26. 21:56
 16/18 anonim válasza:

Kedves 21:56-os. Nem tudom, hogy Te hogy vagy vele, de ha megnézed nem velem társalogtál az előbb :P... de Te tudod :) Nekem volt egy tőletek különálló hozzászólásom. Ugyanazt mondjátok, csak esetleg elkövettek benne kisebb hibákat, vagy félreértitek egymást... de ez is tök mindegy, veszekedjetek csak, ha az nektek jó :P

Csak próbáltam jelezni, hogy milyen jó, hogy mind a ketten dobálóztok a végzettségekkel :) Most tök mindegy, hogy ki kezdte :)

2011. ápr. 26. 22:02
 17/18 anonim ***** válasza:
A majonézes saláták nem könnyű ételek.Az öntet alapja étolaj,és ennek igen magas a kalóriatartalma.Persze ha mértékkel fogyasztod,nem okoz problémát.
2011. ápr. 27. 09:57
 18/18 A kérdező kommentje:
neharagudj,attól tartok hogy a fejemben semmien gondok nincsenek,de ha gondolod összehasonlíthatjuk a tudásunkat.:))))
2011. ápr. 30. 12:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!