Stresszre sósat? Ez igaz?
Elég stresszes életet élek. 19 vagyok, de nagyon sokat idegeskedem, főleg mióta kapcsolatban vagyok.
Kicsit féltékenység, kicsit ez, kicsit az, de nem is ez a lényeg.
Világ életemben inkább a sós nasikat szerettem. Ha bolta megyek és rágcsát akarok venni, akkor hamarabb veszek egy teherautónyi sósmogyit mint egy tábla csokit.
Simán annak tudtam be, hogy a sósat szeretem. Valahol viszont olvastam, hogy stresszes emberek sósat kívánnak.
Ez igaz? Mit lehet erről tudni?
Az előző jól írja, a túlzott sóbevitelnek valóban lehetnek ilyen hatásai, de aki az édes-cuccokat eszi stresszoldóként, az sem foglalkozik olyankor az egészségével.
Én olyankor "csak" a mogyorós-csokira tudok gondolni, és kizárólag csak azt vagyok hajlandó enni.
A legjobb lenne, ha "belsőleg" lenne annyi erőnk, hogy a kívülről jövő eseményeket ne éljük meg stresszes állapotként, jó lenne, ha képesek lennénk annyira uralni saját érzéseinket, gondolatainkat, hogy bármi is történik, ne zökkenjünk ki nyugalmunkból.
Só nélkül a kaja sza@t se ér.
Egézségtelen?Hmm a kipufogó gázok,a génkezelt gyümölcsök,a tartósitott ételek nem azok???
Nem egészségtelen a só, mert a szervezetnek szüksége van rá, pláne a jódozottra.
A só túlzott mértékben való fogyasztása egészségtelen ember!
Jól van ember!!!
Nem kell ennyire tudományosan megmagyarázni,ezt az egyszerű kérdést! Hmmm..????
"Jól van ember!!!
Nem kell ennyire tudományosan megmagyarázni,ezt az egyszerű kérdést! Hmmm..????"
Ki pimaszkodott?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!