Miért van különbség a kristálycukrok édes íze között?
Figyelt kérdés
Volt,hogy olyan kristálycukrot vettem ami alig volt édes!2011. ápr. 19. 11:50
1/5 anonim válasza:
Gondolom, az alapanyagának minősége miatt.Mint ahogy van például édesebb alma és savanyúbb alma is,így lehet édesebb cukorrépa és kevésbé édes is.
Mellesleg én már vettem olyan kristálycukrot, ami úgy nézett ki, mintha szacharindarabok lettek volna benne.Megkóstoltam ezeket a darabkákat és tényleg "fura"ízük volt.Ki tudja, mit eszünk.
2/5 A kérdező kommentje:
Hát igen!Ha lenne itthon egy labor és értenénk is hozzá biztos elég sok érdekes dologra bukkannánk vizsgálgatás közben!Van olyan ismerősöm aki a fornetti sütiket műanyag széklábhoz hasonlította mert tudja miből készülnek!Hát......
2011. ápr. 19. 12:13
3/5 anonim válasza:
Hát, mit mondhatnék?Fúúj!...De valamit enni kell :(
4/5 anonim válasza:
Én is észre vettem már! Először sütemény sütésnél... Nem lett olyan édes a sütemény, mint amilyennek lennie kellett volna.
5/5 anonim válasza:
én azt hallottam, hogy egyes (külföldi...) gyártók keverik valami kiegészítő anyaggal... ami megengedett....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!