Miért mindig azt kívánom ami nincs itthon?
Figyelt kérdés
ti is szoktatok így lenni?
pl most mindent megadnék egy pohár Coláért, amikor nem is tudom hány éve nem ittam mert nem szeretem. De ez így szokott lenni édességekkel főételekkel stb..
Más is van így? (és persze mire lesz a közelben addigra nem kívánom annyira)
2011. ápr. 11. 23:37
1/6 anonim válasza:
Jaja, pont így. Nálunk jelenleg vagy 30 liter Cola van itthon, de én most egy jó forró bécsi szeletet bírnék enni hasábburgonyával! :)) Persze csak hideg rántott csirkecomb van itthon... Inkább nem eszem semmit. Vagy mégis. Egy almát. De tényleg én is így vagyok pont! De lehet, h ez is az elhízás elleni tuti recept, nem? :) Legalábbis én így fogom fel.
2/6 A kérdező kommentje:
lehetséges, de nekem nem ártana ha híznék :D
2011. ápr. 11. 23:53
3/6 anonim válasza:
De mázlista vagy!! :) Na nem bánom, átjöhetsz, kapsz 2 liter Colát! :)
4/6 A kérdező kommentje:
:):)
2011. ápr. 12. 15:22
5/6 anonim válasza:
Gyere van sima,light és vaníliás is!!:)
Én is így vagyok ezzel,ha sósat(rágcsa)akarok enni akkor tuti édesség van itthon,vagy pont fordítva,de ez ha jól emlékszem egy okos ember törvénye hogy pl a kasszánál is hiába állsz ne a rövidebb sorba,akkor is a hosszabb fog haladni,te pedig ott állsz! :)
És hasonlók...Pont így vagyokk ezzel én is:)
6/6 anonim válasza:
szerintem mindenki igy van ezzel, ha nem is ilyen konkrétumok akkor, ha nincs otthon hús akkor húst akar, ha tészta nincs akkor tésztát pl vagy salátét, ilyesmik
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!