Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Milyen McDonalds-os kaját...

Milyen McDonalds-os kaját ajánlotok, ami finom és nem annyira zsíros?

Figyelt kérdés
Nem kimondottan fogyni szeretnék, mert vékony vagyok, viszont a hasamon van egy kis háj, amit szeretnék ledolgozni, ezért az edzés mellé társítanék egy kis "diétát". De semmiképp nem szeretnék veszteni az izomból, tehát nem akarok koplalni! Inkább csak kerülném a zsíros ételeket. Rengeteg melegétel-utalványom van és a McDonalds állandóan az utamba esik. Általában sajtburgert szoktam enni, néha veszek hozzá sültkrumplit. Talán ezek nem épp a legalkalmasabbak a "diétára", ezért keresnék alternatívákat :)
2011. ápr. 11. 23:09
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
100%

Mc Chicken szendvics a legjobb!!

Én mindig azt eszek,nagyon finom és 2db 500 Ft. :)

Szerintem az összes közül ez a "legegészségesebb".

Lehetöleg de. egyed...

2011. ápr. 12. 13:48
 22/23 A kérdező kommentje:

Az idétlen válaszokra:

Ha fekszel egész nap a tv előtt és azzal akarsz lefogyni, hogy füvet zabálsz egész nap, akkor gratulálok hozzá.

Én keményen edzek, ledolgozok elég sokat minden nap és alapból vékony alkat vagyok. Úgyhogy nekem ne mondjatok olyat, hogy ha hetente egyszer megeszek 2 sajtburgert, akkor elhízok. Ti meg otthon eszitek a disznókolbászt szalonnával, aztán büszkék vagytok magatokra, hogy milyen egészségesek vagytok.

Köszönöm annak a néhány embernek a válaszát, akik a kérdésre koncentráltak és értelmes dolgokat írtak! További javaslatokat is szívesen fogadok.

2011. ápr. 12. 13:59
 23/23 A kérdező kommentje:
Szerintem amire gondolsz, az a csibeburger :) Olyan, mint a sajtburger, csak csirkehússal, salátával. Nem rossz, legutóbb én is azt vettem. A McChicken az drágább, 700 forint, vagy ilyesmi, de abba asszem csirkemell van.
2011. ápr. 12. 14:10
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!