Milyen McDonalds-os kaját ajánlotok, ami finom és nem annyira zsíros?
az szánalmas, hogy nem a kérdésre válaszoltok.
mekibe most reklámozzák azt a savanyúságos hamburkert meg ott sajtburger, a big mac és a mekis cola :):):)
Salátát vegyél akkor, az finom is, vagy a csirkés burgert. :)
Amúgy a melegételutalványt én CBA-ban és a SPAR-ban szoktam felhasználni, és akkor legalább tényleg normálisabban eszek, mint ha csak mekiben szórnám el. A titka, hogy legalább egy helyben sütött péksütit vegyél. Ha ez megvan, minden más ételt is megvehetsz utalvánnyal, sőt, még egyéb háztartási dolgot is engednek.
Tavaly év végén pl a megmaradt melegétel-utalvánnyal vettünk egy teflonos tálat és egy grillsütőt is.. ;)
Szerintem, ha csak a mekibe tudsz menni, akkor talán a cézár saláta. De, ha megoldható, hogy ne ott vásárold le, akkor tényleg jobb lenne más, mert a legtöbb gyors-étkezdében rengeteg mű cuccot tesznek az ételbe, ami vagy hizlal vagy szimplán nem egészséges.
Rendszeres edzés mellett pedig szerintem bármit ehetsz, csak mértékkel.
U.I. : Sok szerencsét a fogyózáshoz! =)
Muszáj mekis kaját venned?
Szerintem kár arra pocsékolni az utalványaidat.
A melegételutalványodat akár a Tescoban is elköltheted, csak legyen a kosaradban pl. valami készétel (mirelit, konzerv).
Azt jól teszed, hogy nem akarsz koplalni :)
Ha mindenképpen meki, akkor saláták.
(BK, KFC jobb, mekis kaja rettenetesebb, szvsz)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!