Milyen McDonalds-os kaját ajánlotok, ami finom és nem annyira zsíros?
Semmilyet! Szar is es egeszsegtelen is.
Miert szereti mindenki ennyire? Szerintem hanyas ize van a hamburgereknek.
Ajanlom mindenkinek a "Super Size Me" cimu riportfilmet, ahol egy srac 1 honapig csak Meki kajan akar elni, napi 3x etekezes, es a salatatol kezdve mindenbol ennie kell, szoval nem csak sajtburger mineden nap. A program feleig sem jutott el es olyan egeszsegromlas kovetkezett be nala, hogy orvosok abbahagyattak vele, es a 2 hetes "kura" utan 14 honapig tartott neki mire visszaallt az egeszsegi allpota es a sulya a normalisra.
Nem szeretek merengeni, koszi.
Ha lattad a filmet akkor tudod, hogy nem evett minden alkalommal super size menut, hanem mindent meg kellett kostolni egyszer, es csak akkor evet nagy menut ha kulon felajanlottak. Mondjak is benne, hogy nem valoszinu, hogy az emberek napi 3X csak a mekiben esznek, csak szermleltetik, hogy mi lenne ha engednel az ilyen cegek reklamjainak es megtenned.
2 het alatt nem hiszem, hogy igy le lehetne robbanni meg azoktol a kajaktol sem amit irtal. Teny, hogy rengeteg zsir, cukor, es adalekanyag van a gyorsettermi kajakban. Egye aki szereti, de hadd dontsem en el, hogy nekem mi a velemnyem rola. De nem csak nekem. A "junk food" kifejezest sem en talatam ki ezekre a termekekre. Bar en lettem volna! :)
Ha elolvastad volna kerdest, az en b*szogatasom helyett akkor felfognad, hogy az a dietaval kapcsolatban volt ,amivel a meki kicsit sem egyeztetheto ossze.
00:40
A Super Size Me srác végigcsinálta a 30 napot.
_én_ nem eszek mekis kaját, és nem is ajánlanám senkinek, de azért a wikipediás SSM szócikket olvasva találtam egy érdekességet:
Scott Caswell New Jersey-i dokumentumfilmes is elvégezte a kísérletet, és bemutatja a sztorit a Bowling for Morgan című filmben. Ő is kizárólag McDonald's-ételeken élt, de nem zabálta túl magát: tíz kilót fogyott és javult a koleszterinszintje és egyéb eredményei. Ő azonban gyakran fogyasztott Premium salátákat is, amik Spurlock kísérlete alatt még nem voltak kaphatóak a McDonald's-ban.
Megnéztem a Bowling for Morgan filmet (elérhető online, legálisan).
Fő üzenete, hogy nem a nagy cégek a hibásak, hanem TE. Senki nem nyomja le torkodon a rengeteg kaját, senki nem mondja, hogy ne mozogj.
Mókás rész, amikor a moziból kijövőket kérdezi a SuperSizeMe film után.
Tetszett a film? Tetszett. Ettetek valamit a film alatt? Igen, pattogatott kukoricát.
:)
Ja, és a salátaöntetekkel is vigyázni kell, mert simán elfogyaszthatsz a salátádhoz is akár egy BigMac-nyi kalóriát és zsiradékot.
01:49 ne húzd fel magad,
1:15 teljesen normálisan és jót válaszolt.
Tényleg, olvass utána
Ismétlem, nem ennék mekis kajákat, nem reklámozom és nem is ajánlanám senkinek, h rendszeresen ilyeneket egyen.
De valóban az egyéni hozzáállás a lényeg, ha otthon főzök egysíkúan éppúgy kikészíthetem a szervezetemet.
Nem huzom fel magam, nem vagyok olyan fajta. Azert koszi. :)
Csak a kerdes a meki-dieta osszfuggesrol szolt, ezert nem igazan ertettem a dolgot, hogy mit keres itt porkolt meg a pacal.
"Általában sajtburgert szoktam enni, néha veszek hozzá sültkrumplit"
Na, ez az amit szerintem pont el kene felejteni.
Izmot megtartani magas feherje tartalmu etelek fogyasztasaval es edzessel lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!