A Burn jó energiaital?
Figyelt kérdés
Szerintem jó, egy kicsit fel is dob, a többi pedig, nem csak nálunk 225 Ft egy 250 ml-s, a Pet palackos 500 ml-s pedig 300 valamennyi, azt tudom, hogy jobban megéri, de én 250 ml-t iszok, valahol tudtok olcsón?2011. ápr. 10. 10:36
1/7 anonim válasza:
Nem,nem jó energiaital van tőle sokkal jobb!!
Szerintem:)
2/7 anonim válasza:
Nálunk itt a spárba 199 Ft. A watt 180, vagy mi a fene meg 149, és szerintem sokkal finomabb, bár nekem a személyes kedvencem a Hell, és a Jump, utóbbit kisboltok árulják, 110 ft, és nagyon finom. De egyébként mindegyik egészségtelen, akkor már legalább finom legyen.
3/7 anonim válasza:
szerintem nem...Mintha vizet innék, nem érzek tőle semmit. Nálam a Monster, a 6 decis bomba, meg a fél literes Hell, ami szóba jöhet
4/7 anonim válasza:
Ahoz bőven jó, hogy tönkretegye a szived.
5/7 anonim válasza:
Iható, mondjuk. A Monsternél pl. szerintem finomabb (bár ízre egyiket sem szeretem túlságosan). De nekem az Adrenalin a kedvencem, az jól lehűtve egész iható, és fél liter csak 250.-
6/7 anonim válasza:
Nekem legjobban a mixxed up cukormentes, meg a don't stop jön be, mert egyik sem édes, inkább savanyú :D és még engem be is pörget :D illetve a kék monster ami még bejön :)
7/7 anonim válasza:
szerintem nem a legjobb mert agyon van cukrozva a red bull sokkal jobb, vagy ha a burn árkategóriájában maradunk akkor a bomba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!