A bolti tej tényleg tejporból van?
és ha igen akkor hogy hogy nem rendes igazi tejből csinálják?
Sokan mondták hogy a bolti tejnek semmi köze az igazi tejhez. Akkor az igazi tej milyen? Íze?
Látszik,hogy a többség városi kis semmittudó.A házi tej savanyú?Atyaég,véletlenül nem savót ittál barátom?
Hogy a kérdezőtől idézzek : "Aham. A bolti tejhez szoktam én is, bár még nem ittam igazi tejet, de állítólag rossz :S mármint savanyú vagy olyan az íze mint az aludt tejnek. Akkor a bolti tej is rendes tej csak megtisztítva mindentől azért van más ize?"
Állitólag rossz,na ja,meg sem kóstolod,de rossz.Igen,az aludtej savanyú,mert olyan kell legyen.Igen,a bolti tej is rendes tej,és igen azért más az íze,mert mindentől meg van tisztítva(jól mondod,mindentől: ne búsulj,abban nincs meg az a sok vitamin és kálcium ami az igazi tejben).
Igyátok továbbra is a bolti tejet...ha tudnátok mik vannak benne,biztos nem innátok meg. :D
3 hónapos szavatossági idő? haha :)):))
Ja, mert nem töröltem ki a kérdést, így még feldobja a gép a kommenteket.
Most majd gondom lesz rá, hogy kukába kerüljön, főleg a te hasznos kommented miatt... :P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!