Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » A bolti tej tényleg tejporból...

A bolti tej tényleg tejporból van?

Figyelt kérdés

és ha igen akkor hogy hogy nem rendes igazi tejből csinálják?

Sokan mondták hogy a bolti tejnek semmi köze az igazi tejhez. Akkor az igazi tej milyen? Íze?

2011. ápr. 1. 16:29
1 2
 11/17 doboszoli ***** válasza:
HE-he!
2011. ápr. 1. 21:11
 12/17 anonim ***** válasza:
A rendes házi tej nem savanyú. Legalábbis amit én eddig ittam (min. 6 helyről) még sose volt savanyú. Ha megérzem rajta, hogy egy kicsit is kezd savanyú lenni, már öntöm ki (az aludttejet nem szeretem). Egyébként én vagyok az, aki írta, hogy nem mindegy az sem, hogy milyen fajtájú a tehén meg mit legelt. Hát, itthon én is csak bolti tejet ittam, 2,8-asat. Mamámat fél évente látogattuk, nála ittunk házi tejet. Szóval én se annyira szoktam hozzá a házihoz. Ráadásul mamám ált. attól a nénitől vette a tejet, amelyik tejnek az ízét nem szerettem, ritkán vette a másiktól. Itthon meg miután bejöttek meg kezdtek elérhető árban lenni a 3.5-ös tejek (legalábbis nálunk, Pesten gondolom hamarabb volt), anya már azt vett. Házi tejre meg most szoktam rá igazán, hogy már nálunk is van olyan nő, aki ezzel foglalkozik, és árulja a házi tejet. Szóval nem lehetetlen vállalkozás rászokni.
2011. ápr. 2. 02:56
 13/17 anonim válasza:

Látszik,hogy a többség városi kis semmittudó.A házi tej savanyú?Atyaég,véletlenül nem savót ittál barátom?

Hogy a kérdezőtől idézzek : "Aham. A bolti tejhez szoktam én is, bár még nem ittam igazi tejet, de állítólag rossz :S mármint savanyú vagy olyan az íze mint az aludt tejnek. Akkor a bolti tej is rendes tej csak megtisztítva mindentől azért van más ize?"

Állitólag rossz,na ja,meg sem kóstolod,de rossz.Igen,az aludtej savanyú,mert olyan kell legyen.Igen,a bolti tej is rendes tej,és igen azért más az íze,mert mindentől meg van tisztítva(jól mondod,mindentől: ne búsulj,abban nincs meg az a sok vitamin és kálcium ami az igazi tejben).

Igyátok továbbra is a bolti tejet...ha tudnátok mik vannak benne,biztos nem innátok meg. :D

3 hónapos szavatossági idő? haha :)):))

2016. febr. 10. 13:18
 14/17 anonim ***** válasza:
5 éves kérdésre válaszolni, hát mit mondjak, több, mint fura ...Hol voltál eddig pajtás ?
2016. febr. 10. 16:26
 15/17 anonim válasza:
5 éves,de azért még te is figyeled... :P :D
2016. febr. 21. 10:56
 16/17 anonim ***** válasza:

Ja, mert nem töröltem ki a kérdést, így még feldobja a gép a kommenteket.

Most majd gondom lesz rá, hogy kukába kerüljön, főleg a te hasznos kommented miatt... :P

2016. febr. 22. 12:34
 17/17 anonim válasza:
Most már én is törölni fogom,szintén a te hasznos kommented miatt... :D
2016. febr. 24. 14:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!