Kinek van még gusztusa a mostani parizerekhez, virslikhez, egyéb felvágottakhoz? Egyik undormányosabb, mint a másik. Meg meritek enni?
Figyelt kérdés
Gyerekkoromban irtó finomak voltak ezek a dolgok, de most ha rágondolok is hányingerem van...2011. ápr. 1. 14:54
1/21 anonim válasza:
Meg merem enni és szeretem is, bár tudom, mik vannak bennük. A májkrémet is szeretem.
2/21 anonim válasza:
Az uramnak! Ő párizsin kívül más szalámit, felvágottat nagyon ritkán eszik. Nálunk mindig van a hűtőbe párizsi. Van úgy hogy csak úgy magába eszi, levág egy 5 cm vastag darabot és azt eszi.
3/21 anonim válasza:
Virsliből bécsit szoktam venni, párizsiból meg borjút vagy marhát, azok jobbannak tűnnek ízre és állagra is! Amúgy igazad van, elég sok undorító van köztük. Pl. a Sága sajtos füstölt párizsi is recsegős, majdnem elhánytam magam tőle, pedig nem tartozik a legolcsóbb kategóriába. (Mondjuk drágának sem drága). A tescós virslit meg max. kóbor kutyának adnám, még tapasztalatlanként volt hozzá "szerencsém".
4/21 anonim válasza:
Én is nagyon szeretem a párizsit,a Sága füstölt pulykapárizsija nagyon nagyon finom.A Zimbó virslit is szeretem,és a Sága fűszeres pulyka kenőmájast is imádom.Ekel nagyon finomak,próbáld ki!Azt a nagyon olcsó virsliket és párizsikat Én sem eszem meg,az ízük,hát..
6/21 anonim válasza:
A legolcsóbb sz*rokat én se eszem meg de mivel szegénység van nem lehet költekezni.
7/21 anonim válasza:
Nem gusztus kérdése hanem pénztárcáé.
Bármilyen hihetetlen számodra, sokan nem azért eszik a legolcsóbb és legsz@r@bb kajákat mert szeretik, hanem mert örülnek hogy legalább erre futja.
8/21 anonim válasza:
Van, amelyik még egész finom, sőt nagyon finomak is vannak köztük, csak azok drágák. Az olcsóbbaknak az íze is olyan sajnos, pl. az olcsó virsli íze, állaga szerintem kifejezetten gusztustalan. Ezért inkább eszem mást, mert drágábbra ritkán van pénz.
9/21 anonim válasza:
én szeretem az olcsó párizsit
de a legolcsóbb virslit mi max macskának veszünk mert annyira gusztustalan büdös szaga van
10/21 anonim válasza:
Egyszer a tv-ben a hústermelők valamilyen szövetségének elnöke mondta, hogy (az idézet nem szószerinti) nem lehet olyan hústartalmú terméket előállítani, ami 300 Ft/kg-os árú (ha a hús kilója 800 ft-tól kezdődik).
Éppen ezért csak a pick-et és a ságát részesítem előnyben a virsli és krinolin esetében. Párizsit nem veszek, de májkrémet igen. Ez a régi délhús, ami mostantól már szintén pick.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!